`

Абитуриентски бал

Сравнение на продукт (0)

Покана 1115

Покана изработена от лъскав луксозен картон с принт на цветя.Плика е тип джоб и има отвор, през който се виждат имената на младоженците или произволен текст според Вашите предпочитания.Около отвора има златни шестоъгълници и отпечатани цветни мотиви. Шестоъгълниците и диагоналните черти са реле..

1.69лв.

Покана 1134

Изработена е от матов картон с нанесени златни релефни елементи.Към поканата е включен плик.Поканата може да се персонализира с желания от Вас текст, според вашето събитие.Размер: 17.8 х 17.8 cm. ..

1.87лв.

Покана 1135

Покана подходяща за различни поводи.Произведена е от плътен матов картон с релефни златни фигури.С изобразен стилен златен венец, в който може да се поставят инициалите на младоженците или фирмено лого.Към поканата е предвиден стилен плик.Размер: 17 х 17,5 см. ..

1.59лв.

Покана 226

Автентична покана във формата на свитък.Изработена е от висококачествена хартия с принт на цветя и графични елементи.Изображенията са подсилени с релефен, златен контур.Папируса се привързва с хартиен пръстен, който се закопчава и образува фигура наподобяваща букет.Подходяща за различни поводи: сват..

1.79лв.

Покана 2715

Изработена е от лъскав картон, сгънат на три.Закопчава се, чрез малък отвор над печата със сърцето.Ръбът на капака е очертан с тънка златиста линия...

0.69лв.

Покана 507 - 20бр.

Покана тип папирус с автентично оформени ръбове.Сгъната на руло, поканата се прибира в шестоъгълна кутийка, украсена с ефектни златни орнаменти.Подходяща е за различни поводи: сватба, абитуриентски бал, кръщене, парти.Позволява отпечатване с дълъг текст.Размер: 19 x 30 cm..

1.19лв.

Покана 5350-30бр.

Тази стилна покана е подходяща, както за най-светлия Ви ден, така и за всякакъв друг повод като кръщене, рожден ден, фирмено парти и др.!С изчистен дизайн и класическа форма, меандърът дава завършен вид на този продукт!Съдържа плик и покана...

0.88лв.

Покана 5396

Бяла покана с широка релефна рамка, придаваща изискан вид.Подходяща за надписване с текст със средна дължина.Цената включва и плик изработен от перлена хартия с матов отблясък...

1.25лв.

Покана 588

Изработена от висококачествена перлена хартия.Сгъва се на три и образува плик със заоблени външни ъгли.Капакът е украсен със златни елементи.До отвора, служещ за закопчаване на поканата, е залепена изящна перла.Размер: 7 cm х 22.5 cm..

0.95лв.

Покана 70124

Нежна и ефектна покана, украсена с пеперуди и цветя.Сгъва се на три и се закопчава, чрез изрязана в хартията пеперуда и отвор.Ръбът на капака е със златисто покритите.На задната част има поле, предвидено за собственоръчно надписване на имената на гостите.Размер: 12,2 х 18 cm..

0.75лв.

Покана 70212

Поканата е изработена от пътен картон с перлен блясък.Има релефна рамка със златен ръб.Предвидено е място за инициалите на младоженците или лого, оградено от релефни златни мотиви.Предлага се с плик от същият тип хартия.Може да се предложи, като покана за специални гости, родители или кумове.Размери..

2.38лв.

Покана 70214

Пликът е изработен от матова кафява хартия с флорални изображения. Доближава се до стила "Бохо".Вътрешната част, на която се нанася текста, е в същият стил.Размер: 20 х 14 cm..

1.19лв.

Покана 70266

Поканата е изработена от плътен картон с принт на красиви цветя.Има златен печат с флорални изображения, над който има прорез  служещ за затваряне на поканата.Подходяща за средно дълъг текст.Размер: 21.7 х 9.4 cm..

0.79лв.

Покана 70268

Изработена е от плътен картон с принтирани нежни цветя.Предвидено е място за инициалите на младоженците.В същата форма, в предната част на поканата има изображение с прорез за затварянето на поканата.Контурите му са направени със златен печат. Капака има релефни линиии, оформящи рамка..

1.09лв.

Покана 70272

Покана тип папирус в кафяво-бежов цвят и принирани цветя.Ръба е ефектно оформен, придаващ автентичен вид.Предвидено е място за инициалите на младоженците, украсено с флорална графика.Сгъва се на руло и се завързва с канап, на които е прикрепена малка табелка за името на получателя.Може да се използв..

0.85лв.

Покана 70789

Изработена от луксозен картон.Има релефни орнаменти с перлен отблясък в двата ъгъла.Сатенена панделка минава през двата отвора в поканата, а между тях е залепено ефектно украшение.Към поканата е включен плик с наклонен капак.Размери: 14 x 20 cm..

1.67лв.
Показва 1 до 16 от 17 (2 страници)