`

Абитуриентски бал

Сравнение на продукт (0)

Покана 1115

Покана изработена от лъскав луксозен картон с принт на цветя.Плика е тип джоб и има отвор, през който се виждат имената на младоженците или произволен текст според Вашите предпочитания.Около отвора има златни шестоъгълници и отпечатани цветни мотиви. Шестоъгълниците и диагоналните черти са реле..

1.79лв.

Покана 1134

Изработена е от матов картон с нанесени златни релефни елементи.Към поканата е включен плик.Поканата може да се персонализира с желания от Вас текст, според вашето събитие.Размер: 17.8 х 17.8 cm. ..

1.97лв.

Покана 1135

Покана подходяща за различни поводи.Произведена е от плътен матов картон с релефни златни фигури.С изобразен стилен златен венец, в който може да се поставят инициалите на младоженците или фирмено лого.Към поканата е предвиден стилен плик.Размер: 17 х 17,5 см. ..

1.69лв.

Покана 5350-30бр.

Тази стилна покана е подходяща, както за най-светлия Ви ден, така и за всякакъв друг повод като кръщене, рожден ден, фирмено парти и др.!С изчистен дизайн и класическа форма, меандърът дава завършен вид на този продукт!Съдържа плик и покана...

0.98лв.

Покана 5396

Бяла покана с широка релефна рамка, придаваща изискан вид.Подходяща за надписване с текст със средна дължина.Цената включва и плик изработен от перлена хартия с матов отблясък...

1.35лв.

Покана 70212

Поканата е изработена от пътен картон с перлен блясък.Има релефна рамка със златен ръб.Предвидено е място за инициалите на младоженците или лого, оградено от релефни златни мотиви.Предлага се с плик от същият тип хартия.Може да се предложи, като покана за специални гости, родители или кумове.Размери..

2.48лв.

Покана 70268

Изработена е от плътен картон с принтирани нежни цветя.Предвидено е място за инициалите на младоженците.В същата форма, в предната част на поканата има изображение с прорез за затварянето на поканата.Контурите му са направени със златен печат. Капака има релефни линиии, оформящи рамка..

1.19лв.

Покана 70789

Изработена от луксозен картон.Има релефни орнаменти с перлен отблясък в двата ъгъла.Сатенена панделка минава през двата отвора в поканата, а между тях е залепено ефектно украшение.Към поканата е включен плик с наклонен капак.Размери: 14 x 20 cm..

1.77лв.

Покана 70796 - 55бр.

Покана, изработена от бял картон с неправилни ръбове.Има релефни елементи със златисто покритие.След сгъване, поканата се залепя със златна пломба, украсена с две птички.Подходяща за средно дълъг текст.Размери: 19.9 х 9.8 cm..

1.18лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)