`

Как да поръчам

Уважаеми клиенти,

Покани.com Ви предоставя възможността да направите поръчка на избраните от Вас продукти в няколко лесни стъпки:

 

 1. За да разгледате и поръчате продукти от каталога на Покани.com не Ви е нужна регистрация.

 

 1. След като сте избрали дадена покана, моля изберете дали желаете отпечатване на текст и ако сте маркирали „Да“, следва да попълните Вашия текст в полето отдолу.

 

 1. След въвеждане на текста трябва да въведете и желаното от Вас количество чрез директно вписване на броя или посредством бутоните „Плюс“ и „Минус“.​
  Забележка: Ако желаете определен брой покани да бъдат с един текст, а останалите от същия вид с друг текст, можете след въвеждане на първия текст да кликнете върху розовата кошница вдясно, след което без да напускате страницата можете директно да въведете втория текст и количество и отново да потвърдите с кликване върху кошницата cart-icon
   
 2. След като видите надписа „Успешно добавихте Покана ХХХХ във Вашата кошница!“ и ако сте приключили с избора си, можете да пристъпите към финализиране на поръчката чрез линка в горепосоченото съобщение или в горния десен ъгъл на сайта „cart-icon“.

 

 1. Моля, проверете заявените количества. Ако има нужда от корекция следва да я направите тук, след което потвърдете поръчката посредством бутона „Поръчвам“.

 

 1. След натискане на бутона „Поръчвам“ се отваря меню „Доставка“, в което следва да ни предоставите малко информация за Вас и за мястото и начина на доставка. Тук е и мястото, където можете да въведете коментар или забележка от Ваша страна, свързана с поръчката. За подробна информация относно обработката на предоставените от Вас лични данни прочетете Общите ни условия.

 

 1. Поръчките се доставят до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма „Еконт Експрес“ и се заплащат с наложен платеж или предварително по банков път. Поканите се изпращат в неокомплектован вид, освен една сглобена бройка, служеща за образец.

 

ВАЖНО! За всяка постъпила поръчка се изготвя БЕЗПЛАТЕН проект , който се изпраща на клиента ПО ИМЕЙЛ и едва след одобряването му се счита, че поръчката е приета и клиентът ще бъде ангажиран със заплащането й. Поръчки на стойност под 20 лв., включващи печат, не се обработват!

 

 1. Срокът за изготвяне на проект е до два работни дни от регистриране на поръчката, и два работни дни  за отпечатване на поканите след одобрение на проекта от Ваша страна.

 

 1. Пратки, изпратени в петък, се получават в понеделник, освен ако клиентът изрично е поискал и е съгласен да заплати на куриерската фирма "Еконт Експрес" допълнителна такса "приоритет" на стойност 2.40 лв. за доставка в събота. 

 

 1. Съгласно чл. 57, т. 3 от Закона за защита на потребителя, правото на отказ на потребителя от договора от разстояние отпада, когато се касае за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания. 
  Т.е. като клиент на Покани.com, Вие нямате право да върнете покани, които са напечатани по Ваше желание с желания и одобрен от Вас текст.

 
Вие можете да върнете само покани, които сте поръчали без отпечатване на текст. В тези случаи, разходите по доставката и връщането им ще са за Ваша сметка.


При възникване на въпроси, свързани с поръчка от нашия сайт може да ни пишете на e-mail: info@покани.com или да звъните на телефон 0897 223 553 или 0879 376 277.